zaterdag, 07 oktober 2017 16:40

Het broeder Martin fonds van de Sint-Jansschool

 

Het broeder Martin fonds is het sociaal fonds van de Sint-jansschool. Het fonds is genoemd naar broeder Martin Bessemans, één van de vele broeders van de Christelijke scholen van de congregatie waartoe onze school behoort. Broeder Martin heeft lang in Leuven gewoond is altijd zeer betrokken geweest bij onze school. Hij kwam geregeld eens een bezoekje brengen en was altijd super geïnteresseerd in de dagdagelijkse klas-en schoolpraktijk. Ondertussen is Broeder Martin verhuisd naar een rusthuis, maar een kaartje krijgen we nog elk jaar op de feestdag van onze inspiratiebron Jean Baptist De La Salle!

Het fonds wordt gevoed door ouders, grootouders, leerkrachten en andere sympathisanten van onze school. Bij deze een DIKKE DANKJEWEL aan allen!!

Dit fonds is van onschatbare waarde voor onze school. Het wordt gebruikt om de gelijke onderwijskansen van al onze kinderen te garanderen en te optimaliseren. Extra fruit aanbieden aan onze kinderen, leuke uitstapjes mogelijk maken voor iedereen, gezinnen in financiële moeilijkheden tijdelijk uit de nood helpen, … Het is maar een greep van wat we allemaal kunnen doen dankzij dit fonds!

 

 

Wil jij ook graag je steentje bijdragen aan ons fonds?

Vrijblijvende giften zijn steeds welkom op het rekeningnummer BE35 7440 1177 0537

 

Wil jij graag meer weten over de congregatie waartoe de Sint-Jansschool behoort?

Surf dan naar:

www.vlp-scholennetwerk.be  (info over onze begeleidingsdienst)

www.fscvlaanderen.be (info over de Broeders van de Christelijke scholen)